TELINEVOIMISTELU

Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka tarjoaa haasteita ja elämyksiä kaikille taaperosta aikuisiin. Lajin perusliikkeiden avulla voi kehittää kehonhallintaa, koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelu vaatii tuhansia toistoja ja periksi antamatonta harjoittelua, mutta on samalla mainio laji kaikille uuden harrastuksen aloittajille tai muiden urheilulajien alkeis- ja oheisharjoitteluksi.

Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä telineellä: permannolla, puomilla, eritasonojapuilla ja hypyssä. Harjoituksissa käytetään lisäksi mm. trampettia, rekkiä, puolapuita, voimistelupenkkejä, köysiä jne. Telinevoimisteluharjoituksiin kuuluu telineharjoitteiden lisäksi voimaharjoittelu, leikit ja venyttelyt.

SaVoLi:ssa voi harrastaa telinevoimistelua harrastaa iän ja tason mukaan luokitelluissa harrasteryhmissä. Taitoryhmät ovat harraste- ja kilparyhmien välissä olevia ryhmiä, joissa harjoitellaan jo tavoitteellisemmin. Ryhmissä voi taitojensa ja motivaation riittäessä edetä eteenpäin oman tason mukaan. 

Telinevoimistelun ryhmät löydät LUKUJÄRJESTYKSESTÄ ja hinnat näet HINNASTOSTA.

Trainer with Grey Top