ILMOITTAUTUMINEN

Ilmottautuminen ryhmiin aloitetaan rekisteröitymällä Hoika-jäsentietojärjestelmään huoltajan tiedoilla. Laitathan tunnukset itsellesi muistiin. Samat tunnukset toimivat vuodesta toiseen.

  • Mikäli tunnukset ovat hukassa. Saat tilattua uudet tunnukset kirjautusmis-sivulla "tilaa uusi salasana"

 

Pääkäyttäjänä toimii huoltaja. Alikäyttäjäksi lisätään voimistelija/voimistelijat. Yhteydenpidossa seuran ja kodin välillä käytetään pääkäyttäjältä saatuja tietoja.

Voimistelijan lisääminen alikäyttäjäksi:

  • Valitse vasemman reunan valikosta 'Omat tiedot' ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija alikäyttäjäksi sivun oikean reunan linkistä 'Rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen' 

  • Huom! Laita myös voimistelijan s-postiosoitekohtaan oma (vanhemman) s-postiosoitteesi

 

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään:

  • Valitse vasemmasta valikosta 'Ilmoittautuminen'. Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmään.

  • Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan. Huom! Hintana näkyy koko vuoden hinta. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta ja laskun (syksy ja kevät) s-postiisi. Laskun voi maksaa vasta myöhemmin ja käydä ensin muutaman kerran tutustamassa lajiin.

  • Voimistelijan lopettaessa harrastuksen, otathan yhteyttä toimistoon savoli@outlook.com kautta.

 

VAKUUTUS

Savoli-Salilla harjoittelevat alle 17-vuotiaat voimistelijat on automaattisesti vakuutettu yhteistyökumppanimme Lähitapiola Savo-Karjalan toimesta. Yhden tapaturman hoitokulut ovat

- Hoitokulut 8500€

- Pysyvä haitta 50000€

- Kuoleman korvaus 5000€

Huomioithan, että vakuutus on voimassa vain Savoli-salilla.

Mikäli voimistelija harjoittelee muualla kuin Savoli-salilla tai on yli 17-vuotias on jäsenpalvelun kautta on mahdollisuus ostaa jumppaajalle jumppaturva-vakuutus lisähintaan 5€. Lisäättehän jumppaajan myös ryhmään JUMPPATURVA-VAKUUTUS!