ILMOITTAUTUMINEN

Ilmottautuminen ryhmiin aloitetaan rekisteröitymällä Hoika-jäsentietojärjestelmään huoltajan tiedoilla. Laitathan tunnukset itsellesi muistiin. Samat tunnukset toimivat vuodesta toiseen.

  • Mikäli tunnukset ovat hukassa. Saat tilattua uudet tunnukset kirjautusmis-sivulla "tilaa uusi salasana"

 

Pääkäyttäjänä toimii huoltaja. Alikäyttäjäksi lisätään voimistelija/voimistelijat. Yhteydenpidossa seuran ja kodin välillä käytetään pääkäyttäjältä saatuja tietoja.

Voimistelijan lisääminen alikäyttäjäksi:

  • Valitse vasemman reunan valikosta 'Omat tiedot' ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija alikäyttäjäksi sivun oikean reunan linkistä 'Rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen' 

  • Huom! Laita myös voimistelijan s-postiosoitekohtaan oma (vanhemman) s-postiosoitteesi

 

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään:

  • Valitse vasemmasta valikosta 'Ilmoittautuminen'. Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmään.

  • Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan. Huom! Hintana näkyy koko vuoden hinta. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta ja laskun (syksy ja kevät) s-postiisi. Laskun voi maksaa vasta myöhemmin ja käydä ensin muutaman kerran tutustamassa lajiin.

  • Voimistelijan lopettaessa harrastuksen, otathan yhteyttä toimistoon savoli@outlook.com kautta.

 

VAKUUTUS

Savoli-Salilla harjoittelevat alle 17-vuotiaat voimistelijat on automaattisesti vakuutettu yhteistyökumppanimme Lähitapiola Savo-Karjalan toimesta. Yhden tapaturman hoitokulut ovat

- Hoitokulut 8500€

- Pysyvä haitta 50000€

- Kuoleman korvaus 5000€

Huomioithan, että vakuutus on voimassa vain Savoli-salilla.

Mikäli voimistelija harjoittelee muualla kuin Savoli-salilla tai on yli 17-vuotias on jäsenpalvelun kautta on mahdollisuus ostaa jumppaajalle jumppaturva-vakuutus lisähintaan 5€. Lisäättehän jumppaajan myös ryhmään JUMPPATURVA-VAKUUTUS!

****

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2020-2021


Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu vanhoille jäsenille 1.8. klo 16. Hoidathan ilmoittumisen ajoissa!

Uudet jäsenet pääsevät ilmoittautumaan ryhmiin 8.8. klo 16 alkaen. Huomioithan, että pidentynyt voimistelukausi on nostanut myös kausimaksua. Tuntiveloitus on pysynyt ennallaan.


HUOM!!! Olemme ulkoistaneet kausimaksut Paytrail-maksupalvelulle. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita maksutavaksi maksukortin, laskun, osamaksun (1-36kk) tai verkkopankin. Saat samalla kertaa maksun sekä syys- että kevätkaudesta. Kevätkauden osallistumisen voi perua maksutta joulukuun loppuun mennessä, jolloin palautamme puolet maksusta. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa veloituksetta, jolloin palautamme maksun -10€. Olethan yhteydessä toimistoon savoli@outlook.com.