STARA2020.jpeg
yhdessä 2.png
yhdessä.jpg

VOIMISTELUKISAT ETÄNÄ

Kaikille voimistelusta ja esiintymisestä kiinnostuneilla lapsilla ja aikuisilla on mahdollisuus osallistua ja näyttää omat taitonsa tuomareille!

Suoritukset voi tehdä esim. omassa olohuoneessa, koulun pihalla tai vaikka kotitrampalla. Pistä päälle lempi urheiluasusi :) Voit tehdä suoritukset yhdessä kavereiden kanssa tai yksin. Jos haluat voit käyttää musiikkia apuna.

Osallistuminen on maksutona!

Sis. valmentajan henkilökohtaisen videopalautteen harjoittelusarjoihin, lopullisen suorituksen kirjallisen arvioinnin sekä kunniakirjan.

NÄIN OSALLISTUT

1. Harjoittele joko alla olevat esimerkkisarjat tai kehittele itse haluamasi sarjat, jotka esität tuomareille. Sarjoja voit totuettaa esim. nurmikolla, rekillä, hiekkalaatikon reunalla. Voit myös halutessasi käyttää musiikkia apuna. Voit lisätä mukaan myös tanssia ja musiikkia. Valitse max. kaksi erilaista sarjaa, jotka lähetät tuomareille (esim. permanto/nurmikko ja rekkisarja)

2. Lähetä omat harjoitteluvideosi tuomarille (max 2 kpl) whatsupilla viimeistään 22.10 Numeroon 0442354028. Saat paluuviestinä tuomarilta vinkit harjoitteluun viimeistään 23.10

3. Jatka harjoittelua :)

4. Lähetä suorituksesi arviointiin tuomareille whatsapp:lla viimeistään 25.10. Laita viestiin lisäksi oma nimesi sekä osoitteesi.

5. Saat arvioinnin suorituksestasi postilla.

YLEISÖ

Seuraa ja tsemppaa muiden esityksiä. Lopulliset suoritukset tullaan lataamaan youtube-videolle. Linkki lähetään kaikille osallistujille sekä laiteaan jakoon seuran nettisivuille sekä facebookiin. Halutessasi emme jaa videota eteenpäin.