Muistathan, että seura ei ole kukaan, on vain sen jäsenet eli seuramme harrastajat perheineen. Seura on juuri niin aktiivinen, kun sen jäsenet siitä tekevät.  😊

 

Olemme muuttaneet seuran toimintatapaa tiimeihin, jotta jokainen sen jäsen voi osallistua omien vahvuuksiensa mukaan. Toinen osaa porata, toinen somettaa ja joku visioi kauniita näytöksiä. Tule sinäkin rohkeasti mukaan tiimeihin ja takaamaan että lapsilla on turvallinen ja innostatava paikka harrastaa vielä vuosienkin päästä.

 

Tiimin jäsenet kommunikoivat pääasiassa omissa wa-ryhmissään ja tapaamisia sovitaan vain tarpeen mukaan.

Jos et pääse liittymään ryhmään linkin kautta, laitathan viestiä numeroon 044 2354028, niin lisäämme sinut ryhmään.

C-luokan kisa käynnissä ⭐️_B-luokka ja S

VARUSTE

Vetäjä: Karoliina Heikkinen
Pipoja, takkeja, toppeja vai verkkareita? Sinistä, pinkkiä vai mustaa? Millainen on sinusta toimiva seura-asu? Varustetiimissä etsitään seuralle parhaat seura-asut sekä muut varusteet.

 

Liity tiimiin mukaan wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/DLLU57iu4R07wlFO9ov3z4

IMG_4650.jpg

NÄYTÖKSET

Tehdään ja suunnitellaan näytöksistä yhdessä elämys sekä katsojille, että voimistelijoille. Tule mukaan kertomaan parhaat ideasi lavasteisiin tai vaikka tapahtuman sujuvuuteen. Ohjaajat vastaavat ensisijaisesti esityksien sisällöstä.
 

Liity tiimiin wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/E35zbeJfta29wAjq3KPE7F

rekrykuva.jpg

TALKOOT

Mikä on sopiva määrä talkoita? Kuka tekee ja mitä? Ole mukana vaikuttamassa talkoisiin ja niiden organisointiin. Talkoiden teosta vastaa seuran jäsenistö.


Liity tiimiin, wa-ryhmän kautta: https://chat.whatsapp.com/FXz6fm5oAbh54BfWwl535B

Coffee Table

SALIN VIIHTYVYYS

Pitäiskö salilla olla mahdollisuus ostaa kahvia tai lapsille monipuolisemmin välipalaa? Kuinka parantaisimme odottelevien vanhempien viihtyvyyttä tai mahdollistaisimme lapsille hyvät tilat odottaa treenien alkua? Tule ideoimaan kuinka saamme SaVoLi-salista viihtyisän paikan myös jumpan ulkopuolella.


Liity tiimiin mukaan wa-ryhmän kautta: https://chat.whatsapp.com/IO8Pfq4891vC6iZiDEwmtp

Flea Market Glasses

KIRPPIS

Välillä salille tarvitaan, kuppia, kippoa, mattoa tai kahvinkeitintä. Haluamme ensisijaisesti ostaa tuotteet aina hyväkuntoisena käytettynä. Olisiko sinulla mahdollisuus olla bongailemassa kirpputorilta tai nettikirppiksiltä ostettavia? Tule mukaan kirppistiimiin.


Liity mukaan wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/G1AA9lt0c8CIvgq0gXWs0x

Calculate Savings

VARAINKERUU

Vetäjä: Jenni Suomalainen
Kakkutukkua, Jätkänkynttilämyyntiä tai jotain ihan muuta? Varainkeruutiimi ideoi yhdessä koko seuraa koskevat varainkeruu-projektit. Vuosikokouksen mukaisen budjetoinnin mukaan.

 

Liity tiimiin wa-ryhmän kauta: https://chat.whatsapp.com/I26HOS0grUa902PU5rNunS

Screwdrivers

HANDYMANIT

Välillä salilla on tuoli rempallaan tai ilmoitustaulu irti seinästä. Onko sinulle mahdollisuus tulla tarvittaessa hoitamaan salin pienet nikkaroinnit? Remonttireiskoja kutsutaan paikalle tarpeen mukaan ryhmän yhteisen wa-ryhmän kautta.
 

Liity ryhmään mukaan wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/C2bq8c1ghMDKKfjf4PHPIk

SOME

Vetäjä: Nina Nissinen
Tykkäätkö kuvata? Onko sana hallussa? Tule mukaan tuottamaan sisältöä SaVolin Facebookiin ja Instagramiin. Tavoitteenamme on saada seuran laaja kirjo ja liikunnanilo näkyviin myös ulkopuolelle.


Liity tiimiin mukan wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/B52auti04NGAa6g1NFhEx7

pomppu.jpg

TELINEHANKINNAT

Vetäjä: Heidi Sysioja
Mitä salille sinun tai sinun lapsen mielestä tarvittaisiin? Uusia mattoja, volttimonttu palloja tai vanteita.


Liity tiimiin wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/HRqJ3njxkqjAk8JACaMDb4

Disco Ball

DISCO

Salilla järjestetään vuosittain discot ystävänpäivän sekä halloweenin viikonloppuina. Tule mukaan suunnittelemaan ja mahdollistamaan lapsille ja nuorille mielekästä tekemistä turvallisessa ympäristössä.
 

Liity tiimiin wa-ryhmän kautta https://chat.whatsapp.com/D16AaKG0POO3DkrK3UMJCM