Muistathan, että seura ei ole kukaan, on vain sen jäsenet eli seuramme harrastajat perheineen. Seura on juuri niin aktiivinen, kun sen jäsenet siitä tekevät.  😊

 

Olemme muuttaneet seuran toimintatapaa tiimeihin, jotta jokainen sen jäsen voi osallistua omien vahvuuksiensa mukaan. Toinen osaa porata, toinen somettaa ja joku visioi kauniita näytöksiä. Tule sinäkin rohkeasti mukaan tiimeihin ja takaamaan että lapsilla on turvallinen ja innostatava paikka harrastaa vielä vuosienkin päästä.

C-luokan kisa käynnissä ⭐️_B-luokka ja S

VARUSTE

Vetäjä: Karoliina Heikkinen
Pipoja, takkeja, toppeja vai verkkareita? Sinistä, pinkkiä vai mustaa? Millainen on sinusta toimiva seura-asu? Varustetiimissä etsitään seuralle parhaat seura-asut sekä muut varusteet.

 

IMG_4650.jpg

NÄYTÖKSET

Tehdään ja suunnitellaan näytöksistä yhdessä elämys sekä katsojille, että voimistelijoille. Tule mukaan kertomaan parhaat ideasi lavasteisiin tai vaikka tapahtuman sujuvuuteen. Ohjaajat vastaavat ensisijaisesti esityksien sisällöstä

rekrykuva.jpg

TALKOOT

Vetäjä: Nina Nissinen
Tykkäätkö kuvata? Onko sana hallussa? Tule mukaan tuottamaan sisältöä SaVolin Facebookiin ja Instagramiin. Tavoitteenamme on saada seuran laaja kirjo ja liikunnanilo näkyviin myös ulkopuolell

Coffee Table

SALIN VIIHTYVYYS

Pitäiskö salilla olla mahdollisuus ostaa kahvia tai lapsille monipuolisemmin välipalaa? Kuinka parantaisimme odottelevien vanhempien viihtyvyyttä tai mahdollistaisimme lapsille hyvät tilat odottaa treenien alkua? Tule ideoimaan kuinka saamme SaVoLi-salista viihtyisän paikan myös jumpan ulkopuolella.

Flea Market Glasses

KIRPPIS

Välillä salille tarvitaan, kuppia, kippoa, mattoa tai kahvinkeitintä. Haluamme ensisijaisesti ostaa tuotteet aina hyväkuntoisena käytettynä. Olisiko sinulla mahdollisuus olla bongailemassa kirpputorilta tai nettikirppiksiltä ostettavia? Tule mukaan kirppistiimiin.

Calculate Savings

VARAINKERUU

Vetäjä: Jenni Suomalainen
Kakkutukkua, Jätkänkynttilämyyntiä tai jotain ihan muuta? Varainkeruutiimi ideoi yhdessä koko seuraa koskevat varainkeruu-projektit. Vuosikokouksen mukaisen budjetoinnin mukaan

Screwdrivers

HANDYMANIT

Tehdään ja suunnitellaan näytöksistä yhdessä elämys sekä katsojille, että voimistelijoille. Tule mukaan kertomaan parhaat ideasi lavasteisiin tai vaikka tapahtuman sujuvuuteen. Ohjaajat vastaavat ensisijaisesti esityksien sisällöstä.

C-luokan kisa käynnissä ⭐️_B-luokka ja S

SOME

Vetäjä: Nina Nissinen
Tykkäätkö kuvata? Onko sana hallussa? Tule mukaan tuottamaan sisältöä SaVolin Facebookiin ja Instagramiin. Tavoitteenamme on saada seuran laaja kirjo ja liikunnanilo näkyviin myös ulkopuolelle.

pomppu.jpg

TELINEHANKINNAT

Vetäjä: Heidi Sysioja
Mitä salille sinun tai sinun lapsen mielestä tarvittaisiin? Uusia mattoja, volttimonttu palloja tai vanteita.

Disco Ball

DISCO

Salilla järjestetään vuosittain discot ystävänpäivän sekä halloweenin viikonloppuina. Tule mukaan suunnittelemaan ja mahdollistamaan lapsille ja nuorille mielekästä tekemistä turvallisessa ympäristössä.